Mijn naam is Agnieszka

Ik ben vertaalster van beroep, mijn achtergrond is Amerikanistiek behaald bij Uniwersytet Śląski (Sosnowiec, Polen 1992). Sinds 1995 verzorg ik vertalingen van en naar Engels, Pools, Italiaans. Nadat ik in 2000 naar Nederland bent verhuisd kwam Nederlands daar ook bij.

Ik ben gericht op mensen en leg graag verbindingen. Mijn keuze voor het vertaal vak komt voort uit mijn passie voor talen en aansluiting willen creëren tussen mensen en culturen.

 

Vertalingen met een groen tintje

Ik kom oorspronkelijk uit Polen. Door de ervaring als expat ben ik bewuster geworden van interculturele verschillen en overeenkomsten. Dit gevoel van anders zijn in mijn nieuwe land voel ik als verrijking. Het biedt nieuwe perspectieven die ik graag met anderen wil delen zowel in mijn werk en privé.  

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Referentie

“Klub Gaja would like to recommend Agnieszka Przygodzka as a trustworthy and reliable translator. Agnieszka has been working many years for Klub Gaja translating texts ranging from ecological education, environment protection to animal rights related to our campaigns, actions and programs. Het translations are faithful to the original and read easily. Agnieszka can adjust the style to the text context. She reacts promptly and delivers work on time. We are happy to work with her and can recommend her as a translator.”

Naast vertalingen geef ik ook verbindingstrainingen

Hoe creëer je aansluiting in een groep mensen die elkaar (nog) niet kennen? Hoe zorg je voor het opbouwen van samenhang en verbinding binnen een bestaand team?

Als een spin in het web zorg ik met mijn verbindingstrainingen voor het ontstaan van communicatiestroom en een wij-gevoel in een groep. In een veilige, ontspannen sfeer leren deelnemers vaardigheden die nodig zijn voor een gelijkwaardig gesprek. Luisteren naar elkaar, respect en onbevooroordeeld zijn staan centraal.

De training geeft praktische handvatten en tools voor betere communicatie en omgang met anderen in alle situaties.

De training kan ingezet worden in alle organisaties en bedrijven die met teams werken.